Sopars d’empresa a Barcelona

Gaudeix d’un dels restaurants italians més emblemàtics del gòtic de Barcelona per celebrar el teu sopar d’empresa a Barcelona. En Rossini tens dos menús pensats perquè tots gaudeixin al màxim, compartint i gaudint d’un àpat pensada al detall. En el restaurant Rossini tens diferents espais amb una personalitat única, perquè puguis triar entre la terrassa a la mateixa Plaça Reial o les nostres sales interiors tant clàssiques com rústiques, totes amb un caràcter especial. Oblidat de l’organització, nosaltres ens encarregarem de tot.

Descubreix els nostres plats

 

En els nostres menús trobaràs plats tradicionals seleccionats amb cura per satisfer el gust de tots, com tapes per compartir, filet ibèric, entrecot del país (200gr.), bacallà al forn amb salsa de Beurre Blanc, salmó a la planxa amb verdures de temporada i molt més. Plats pensats per a tothom per degustar i compartir amb els teus companys d’empresa en una atmosfera cosmopolita.

Gaudeix de la nit a la Plaça Reial

El restaurant Rossini està situat en un lloc estratègic de Barcelona, a la mateixa Plaça Reial. En aquesta zona, coneguda com el gòtic de Barcelona, hi ha una gran quantitat de discoteques i bars musicals per gaudir després del sopar, de manera que és el lloc ideal per a celebracions d’empresa, tant per sopar com per sortir de festa després. Discoteques com el Jamboree, Karma, el Macarena Club i molt més t’espera a pocs minuts del nostre restaurant.